Ce cadou isi doreste o femeie?

makeup

Care sunt cele mai frumoase cadouri pentru femei?
Aceasta e o intrebare complicata.

Ca sa oferim un raspuns, trebuie sa ne punem intai o intrebare si mai subtila: Ce-si doresc femeile? Inca inainte de Hollywood (vezi filmul cu Mel Gibson), aceasta e adevarata problema care a macinat mintile barbatilor (si chiar si pe cele ale femeilor) timp de secole. Nu putem intra in mintea fiecarei femei pentru a afla – si poate tot ce am descoperi este ca nici ele nu stiu sau ca nu e ceva la care se gandesc in mod activ – dar stim ca femeilor le plac atentiile si darurile.

Poate nu vom afla niciodata care este cadoul perfect pentru femei, dar ne putem apropia de raspunsul corect cautand cadoul ideal pentru o anumita femeie. Gusturile sunt subiective, la fel si prioritatile. Femeile, ca toti oamenii, au predilectii, pasiuni si firi diferite.
In cautarea celor mai bune cadouri pentru femei, nu uitati vreodata ca fiecare femeie este o individualitate. Faceti putina “munca de cercetare” si incercati sa aflati ce hobby-uri si gusturi are femeia careia doriti sa ii faceti un cadou.

Pentru o persoana romantica sau conventionala, puteti impresiona cu un dar “clasic”: flori sau bomboane de ciocolata. Produsele cosmetice se numara, de asemenea, printre cele mai conventionale daruri. Pe de alta parte, o persoana eleganta poate aprecia un parfum dulce si sofisticat sau o bijuterie din aur alb. O femeie energica, o fire sportiva, se va bucura daca va primi o pereche de colanti pentru fitness sau o carte de nutritie si lifestyle.

Poate fi uneori dificil sa cumperi haine unei femei, desi daca ii cunosti masurile, te poti aventura sa ii aduci in dar un top sau chiar o rochie de ocazie. Dar o optiune mai sigura si mai simpla sunt accesoriile. De la amulete si bratari “trendy” pana la genti, portfarduri sau manusi, accesoriile sunt genul de cadouri pentru femei cu care te poti prezenta onorabil cu orice ocazie.
Pana la urma, nu ai nevoie decat de bunavointa si de putina imaginatie!