Masina de spalat rufe Slim A++ Beko WKB61032Y 6KG 1000RPM

masina de spalat rufe slim A++ Beko WKB61032Y
Preţ: 1299.99 RON 849.99 RON
Reducere: -35% (450 RON)

detalii

Masina de spalat rufe Slim A++ Beko WKB61032Y

Masina de spalat rufe slim A++ Beko WKB61032Y este alegerea perfecta pentru apartamentele cu o baie mica avand numai 42CM adancime(cu tot cu hublou) va ocupa foarte putin spatiu in baia ta dar in acelasi timp o poti incarca cu pana la 6kg de rufe ce vor fi spalate rapid cu programul scurt.

Sistemul Aquafusion patentat de Beko valorifica la maxim consumul de APA, ENERGIE si DETERGENT in timpul spalarii. Astfel, poate fi economisita anual o cantitate de 5,5 kg de detergent, ceea ce inseamna  rufe mai curate cu un consum minim de resurse.

Masin de spalat rufe Slim Beko WKB 61032 Y este prevazuta cu rezistenta nichelata, fapt ce asigura o mai buna protectie importiva coroziunii: cu 40% mai putina depunere de calcar pe rezistenta. Aceste performante elimina consumul suplimentar de energie si asigura cresterea duratei de viata de pana la 100 ori.

Tehnologia OptiSense asigura consumul optim de apa si de energie necesare pentru fiecare spalare, prin intermediul celor 4 senzori speciali: 3 senzori sunt dedicati ingrijirii hainelor, iar cel de-al 4-lea senzor prelungeste durata de viata a masinii de spalat rufe slim A++.

Stim cat de important este timpul pentru tine. De aceea, Beko a dezvoltat un program rapid destinat articolelor din bumbac usor murdare, nepatate sau purtate o singura data. Astfel in doar 28 minute, la o temperatura de 30°C vei avea haine imaculate.

Programul “Mix 40” permite spalarea materialelor sintetice si a celor din bumbac in acelasi ciclu al masinii de spalat rufe slim A++.

Baby Protect Program ce asigura performante superioare la spalare si limpezire. Conceput pentru imbracamintea ce necesita un tratament special, se recomanda mai ales in cazul hainutelor pentru bebelusi si persoanelor cu pielea sensibila sau alergica

Handwash Acest program permite spalarea delicata a unor materiale precum matasea sau casmirul. Programul “spalare manuala” foloseste o cantitate mult mai mica de apa, evitand-se astfel absorbtia in exces a apei, ceea ce poate rezulta in deteriorarea hainelor.