Surprinde-ti iubita cu un cadou inedit

cadouri-pentru-iubita

“Ce ii cumpar prietenei mele?!” Stim ca este o intrebare care va rapeste somnul in luna cadourilor. (Si in mod ciudat, e “luna cadourilor” suspect de des intr-un singur an…) Ne gandeam sa facem impreuna un “brainstorming” sperand ca o sa va ajutam sa gasiti cele mai bune idei de cadouri pentru iubite.

Alegerea unui cadou perfect pentru iubita ta este o problema cu implicatii serioase. Cadoul perfect trebuie sa reflecte iubirea ta intr-un mod ce nu pare studiat, dar nici neglijent sau nepasator. Nu trebuie sa fie necesar scump, dar trebuie sa aiba o tenta de eleganta si bun gust. Si cu siguranta trebuie sa ii demonstreze iubitei tale ca o cunosti.
Gusturile, stilul de viata, simtul umorului si romantismul, toate acestea sunt importante in calatoria de cautare a celui mai potrivit cadou pentru iubita ta.
Iata cateva intrebari practice ale caror raspuns te-ar putea aduce mai aproape de gasirea cadoului perfect pentru iubita:

  • Este iubita mea o fire romantica sau pragmatica?
  • Poarta bijuterii? Argint, aur sau aur alb?
  • Care e culoarea preferata a iubitei mele? Dar parfumul favorit?
  • Cititul, gatitul sau calatoriile se numara printre hobby-urile ei?

E un exercitiu simplu si instructiv. Si nu uita: fie ca vei alege o carte romantica, un album foto cu pozele voastre cele mai amuzante, un cadou personalizat, conventionalele flori + bomboane de ciocolata, o mascota de plus sau un inel cu nestemate, gasirea unui cadou pentru iubita trebuie sa fie o experienta amuzanta si placuta, nu un motiv de emotii si stress. La final, vei descoperi ca ai ajuns sa o cunosti mai bine si sa o iubesti mai mult pe fata speciala din viata ta!